Δωρεάν στοίχημα της Paddy Power για το Wimbledon

H εταιρία στοιχήματος Paddy Power προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο στο Wimbledon, χαρίζοντάς τους ένα δωρεάν στοίχημα την ημέρα, αξίας πέντε ευρώ. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μέχρι τη λήξη της διοργάνωσης, στις 6 Ιουλίου και το δωρεάν στοίχημα μπορούν να διεκδικήσουν όσοι έχουν καταθέσει πέντε στοιχήματα, αξίας 5 ευρώ έκαστο και σε αποδόσεις τουλάχιστον 1.20, κατά τη διάρκεια μιας αγωνιστικής ημέρας του Wimbledon. Μόλις τα στοιχήματά τους διευθετηθούν, οι παίχτες θα δικαιούνται ένα δωρεάν, αξίας και πάλι πέντε ευρώ, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά, τα μέλη της Paddy Power,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτος της Ελλάδας, έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο στο Wimbledon.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία