Δωρεάν στοιχήματα στο FA Cup από τη Ladbrokes

Οι αγγλικές ομάδες ποδοσφαίρου κάθε κατηγορίας επιστρέφουν στα γήπεδα και αναμετρώνται για την πρόκριση στην επόμενη φάση του FA Cup. Οι εν λόγω αγώνες παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον, γιατί σε αρκετές περιπτώσεις ομάδες της Premier League, για παράδειγμα, έρχονται αντιμέτωπες με ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

 

Και αν τέτοιου είδους αναμετρήσεις φαντάζουν μονόπλευρες, η ιστοσελίδα στοιχήματος Ladbrokes ανακοίνωσε μια προσφορά που τις κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσες. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται δωρεάν στοιχήματα σε όσους στοιχηματίσουν στους αγώνες που διεξάγονται ανάμεσα σε ομάδες διαφορετικών κατηγοριών.

 

Αναλυτικότερα, η Ladbrokes χαρίζει δωρεάν στοιχήματα σε όσους στοιχηματίσουν σε νίκη της ομάδας της μικρότερης κατηγορίας. Στην περίπτωση που τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα και η ομάδα της μικρότερης κατηγορίας τελικά έρθει ισόπαλη, θα κερδίσουν ένα δωρεάν στοίχημα, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στη ρεβάνς των ίδιων ομάδων.

 

Αν, για παράδειγμα, κάποιος στοιχηματίσει στον αγώνα ανάμεσα σε Στόουκ και Γουλβς, θα δικαιούται ένα δωρεάν στοίχημα, αν στοιχηματίσει σε νίκη της ομάδας της μικρότερης κατηγορίας (Γουλβς) και τελικά ο αγώνας λήξει ισόπαλος. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα κερδίσει ένα δωρεάν στοίχημα αξίας ίσης με αυτού που τοποθέτησε, έως και 25 ευρώ. Και το στοίχημα αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον επαναληπτικό Γουλβς-Στόουκ, ώστε να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Οι παίχτες που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Ladbrokes, τέλος, θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες, πριν την έναρξή τους. Και, εφόσον επαληθευθεί το σενάριο που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, θα εξασφαλίσουν το δωρεάν στοίχημα που μπορεί να τους αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο στον επαναληπτικό αγώνα ανάμεσα στις ίδιες ομάδες.

 

Οι Έλληνες παίχτες δεν έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το δωρεάν αυτό στοίχημα καθώς η Ladbrokes δεν αήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία