Στοιχηματική εταιρεία Mybet: Ανταμοιβές για τα live στοιχήματα στο ποδόσφαιρο

Η στοιχηματική εταιρία Mybet ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και τοποθετούν προβλέψεις κατά τη διάρκεια των αγώνων, μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος. Η σημερινή προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων ποδοσφαίρου με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Η προσφορά δεν απαιτεί να κερδίσουν, προκειμένου να τους ανταμείψει με το στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Mybet

Σύμφωνα με τους όρους της σημερινής προσφοράς της εταιρίας στοιχημάτων Mybet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια των αγώνων και να έχουν συνολική αξία 30 ευρώ και άνω. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω. Από εκεί και πέρα, οι παίχτες μπορούν να διαλέξουν οποιονδήποτε από τους αγώνες ποδοσφαίρου του σημερινού προγράμματος και οποιαδήποτε από τις στοιχηματικές αγορές που προσφέρει η Mybet.

Εφόσον τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή τους: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Η ανταμοιβή που θα κερδίσουν όσοι καλύψουν τις απαιτήσεις της προσφοράς θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, το οποίο θα έχει αξία ίση με το 1/3 της αξίας των στοιχημάτων που τοποθέτησαν, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Επιπλέον, το στοίχημα θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός από αυτά που καλύπτει η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet.

Χάρη στο στοίχημα αυτό, λοιπόν, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό που διατηρούν στην Mybet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος.

Καθημερινά η ιστοσελίδα Mybet ανακοινώνει διαφορετικές προσφορές ώστε να χαρίζει στοιχήματα στα μέλη της. Σήμερα επέλεξε να χαρίσει στοίχημα σε όσα μέλη της θα στοιχηματίσουν live στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου, ενώ χτες χάρισε στοιχήματα σε όσα μέλη της θα στοιχημάτιζαν παρολί στους χτεσινούς αγώνες ποδοσφαίρου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία