Δωρεάν στοίχημα στο Σερβία-Ιρλανδία από την Paddy Power

H εταιρία στοιχήματος Paddy Power συνεχίζει να ανακοινώνει καθημερινά προσφορές που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσα μέλη της στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου που δίνουν αυτές τις ημέρες οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης. Σήμερα, ο αγώνας που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Paddy Power είναι αυτός ανάμεσα σε Σερβία και Ιρλανδία, ο οποίος διεξάγεται στις 21:45.

 

O συγκεκριμένος αγώνας ξεχωρίζει, επειδή αποτελεί κομμάτι της σημερινής προσφοράς της Paddy Power. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, άλλωστε, υπόσχονται ένα δωρεάν στοίχημα σε όσα μέλη επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν.

 

Το δωρεάν στοίχημα μπορεί να έχει αξία έως και 25 ευρώ και μπορούν να το διεκδικήσουν όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα. Αναλυτικότερα, οι παίχτες που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν νίκη μίας εκ των δύο ομάδων. Και, στην περίπτωση που η ομάδα που επέλεξαν χάνει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, θα εξασφαλίσουν το δωρεάν στοίχημα.

 

Οι παίχτες που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά μπορούν να στοιχηματίσουν οποιοδήποτε ποσό (το δωρεάν στοίχημα θα έχει αξία ίση με αυτή του στοιχήματός τους), μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν αποκλειστικά ένα από τα δύο σημεία νίκης της αγοράς του 1Χ2. Με τον τρόπο αυτό, θα κερδίσουν το δωρεάν στοίχημα, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Το δωρεάν στοίχημα, τέλος, θα πιστωθεί με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου του Σερβία-Ιρλανδία, θα παραμείνει για εφτά ημέρες στον λογαριασμό τους και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση κερδών σε οποιονδήποτε αγώνα, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power μαζί με τον σημερινό αγώνα είχε ανακοινώσει και τον αγώνα Σλοβακία-Αγγλία.

 

Η Paddy Power είναι η πιο επιτυχημένη εταιρία στην Ιρλανδία από όπου και κατάγεται και μέχρι πρότινος άνηκε και στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, καθώς δεν ανανέωσε την άδεια λειτουργίας της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία