Δεύτερη ευκαιρία στο Champions League από την εταιρεία στοιχημάτων Mybet

Ειδικά οι παίχτες που θα αποφασίσουν να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου του Champions League, συνδυάζοντας τις προβλέψεις τους, θα έχουν σήμερα τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού στην εταιρεία στοιχημάτων Mybet, αν προβλέψουν λάθος και χάσουν υπό προϋποθέσεις. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν μια νέα προσφορά που μειώνει ουσιαστικά το ρίσκο των παρολί στοιχημάτων στην κορυφαία διοργάνωση ποδοσφαίρου.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά στα κατάλληλα παρολί και μπορεί να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία (μέσω ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο) σε όσους χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Τι σημαίνει δεύτερη ευκαιρία ευκαιρία στοιχηματισμού;

Αυτό που υπόσχεται η σημερινή προσφορά της Mybet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της χώρας μας, είναι παρολί στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο και μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού σε όσους χάσουν υπό προϋποθέσεις. Ουσιαστικά, η Mybet υπόσχεται να μοιράσει στοιχήματα χωρίς ρίσκο, σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες του Champions League και χάσουν, εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

Το εν λόγω στοίχημα θα επιτρέψει στους παίχτες να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν άλλα χρήματα από τον λογαριασμό τους. Θα έχει αξία ίση με το 50% του χαμένου ποσού (έως ένα συγκεκριμένο όριο) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet.

Με αυτόν τον τρόπο, το ρίσκο των κατάλληλων παρολί μειώνεται, αφού ακόμη και οι παίχτες που θα προβλέψουν λάθος θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη και να ρεφάρουν τα χαμένα.

Η νόμιμη ιστοσελίδα Mybet και την προηγούμενη εβδομάδα είχε ανακοινώσει στα μέλη της παρολί μειωμένου ρίσκου για του αγώνες του Champions League και για τους αγώνες της Τρίτης αλλά και για της Τετάρτης.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία