Ανταμείβει τα στοιχήματα από κινητό η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet

Αυτές τις ημέρες, η πιο ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική διοργάνωση είναι το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, το οποίο φέρνει αντιμέτωπες κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου και υπόσχεται δράση, συγκινήσεις και κέρδη για όσους εκμεταλλευτούν τις στοιχηματικές ευκαιρίες και προβλέψουν σωστά. Ειδικά στην εταιρεία στοιχημάτων Mybet, οι ευκαιρίες αυτές είναι αρκετές και οι παίχτες μπορούν να τις εκμεταλλευτούν, στοιχηματίζοντας είτε από τον υπολογιστή τους είτε από το κινητό τους.

Όσοι, μάλιστα, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών μέσω του κινητού τους θα μπορούν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή που υπόσχεται η νέα προσφορά της Mybet.

 

Στοίχημα χωρίς ρίσκο στο κινητό

Η εν λόγω προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet υπόσχεται να ανταμείψει όσους παίχτες στοιχηματίζουν μέσω του κινητού τους με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Χάρη σε αυτό, οι παίχτες θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν μία ακόμη πρόβλεψη και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Το εν λόγω στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία (ίση με το 10% του ποσού που απαιτείται για στοιχηματισμό) και θα ισχύ τριών ημερών. Μπορεί, μάλιστα, να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Για να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Mybet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν σε αυτή. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα από το κινητό τους. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να αφορούν στους αγώνες του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών και μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη ενός αγώνα ή κατά τη διάρκειά του. Θα πρέπει, όμως, να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω και να έχουν συνολική αξία 100 ευρώ. Τέλος, θα πρέπει να τοποθετηθούν έως τη λήξη της προσφοράς, στις 22 Ιουνίου.

H Mybet ανακοινώνει πολλές συμφέρουσες προσφορές για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών στον αγώνα Αυστραλίας-Γερμανίας ανακοίνωσε την 0% γκανιότα. Τις προσφορές αυτές μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες παίχτες στοιχημάτων μιας και η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία