Ανταμοιβές στο Ουρουγουάη-Ιαπωνία μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Οι παίχτες που στοιχηματίσουν μέσω της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet στους αγώνες του Copa America έχουν άφθονες ευκαιρίες, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ενώ παράλληλα μπορούν να εκμεταλλεύονται σχετικές προσφορές**, οι οποίες υπόσχονται να ανταμείψουν τα κατάλληλα στοιχήματα με ανταμοιβές. Μια τέτοια προσφορά** ανακοίνωσε και σήμερα η Novibet, με σκοπό να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Ιαπωνία.

Η προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει τα κατάλληλα στοιχήματα, υπό την προϋπόθεση ότι θα σημειωθεί ένα γκολ μετά το 85’ του αγώνα. Σε μια τέτοια περίπτωση, όσοι θα έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα θα δικαιούνται ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή της προσφοράς** θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στο Ουρουγουάη-Ιαπωνία πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν οποιαδήποτε αγορά, αρκεί η απόδοση που θα συνοδεύει την πρόβλεψή τους να είναι 1.50 και άνω. Τέλος, το στοίχημά τους θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ.

Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα, καλύπτοντας όλες τις προϋποθέσεις, θα εξασφαλίσει αυτόματα την ανταμοιβή του, αρκεί να σημειωθεί ένα γκολ μετά το 85’. Η ανταμοιβή, μάλιστα, θα γίνει δική του, είτε κερδίσει είτε χάσει.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς** της Novibet

Οι παίχτες που θα καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς** της Novibet θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, η οποία θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η αξία του στοιχήματος θα είναι συγκεκριμένη και τα κέρδη που ενδεχομένως αποφέρει θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Novibet για σήμερα επέλεξε τον αγώνα της Segunda Division ανάμεσα σε Λα Κορούνια και Μαγιόρκα για την προσφορά** της 0% γκανιότας*. Και μην ξεχνάτε πως όλοι οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της Novibet διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία