Ανταμοιβές για τα στοιχήματα στο χόκεϊ από την εταιρεία στοιχημάτων Mybet

Μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις χόκεϊ επί πάγου της Ευρώπης, η γερμανική DEL, βρίσκεται στην φάση των πλέι-οφ, και οι αγώνες ανάμεσα στις γερμανικές ομάδες έχουν συγκεντρώσει το βλέμμα πολλών φιλάθλων, ακόμη και στην Ελλάδα. Το ίδιο συμβαίνει, βέβαια, και με τους παίχτες του στοιχήματος, οι οποίοι μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα στους αγώνες, μέσω της εταιρείας στοιχημάτων Mybet, αλλά και να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά της.

Η νέα προσφορά της Mybet απευθύνεται αποκλειστικά σε όσους στοιχηματίσουν στους αγώνες των πλέι-οφ του γερμανικού πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου και υπόσχεται να τους ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Η εν λόγω προσφορά ισχύει από σήμερα έως το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Μαρτίου. Έως τότε, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να ξεκινήσουν να τοποθετούν τα στοιχήματά τους στους αγώνες της διοργάνωσης.

Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουν συνολική αξία 50 ευρώ και άνω και να αφορούν σε σημεία με ελάχιστη απόδοση 1.70. Τέλος, δεν έχει καμία σημασία αν τα παραπάνω στοιχήματα κερδίσουν ή χάσουν. Εφόσον οι παίχτες καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τα τοποθετήσουν εγκαίρως, θα τους αποφέρουν την ανταμοιβή της προσφοράς, είτε αποτελούνται από σωστές είτε από λάθος προβλέψεις.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς της Mybet

Εφόσον, λοιπόν, καλύψουν τις προϋποθέσεις, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν μία ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να χρησιμοποιήσουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Το εν λόγω στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 20% της αξίας των στοιχημάτων που τοποθέτησαν στο χόκεϊ επί πάγου, στο πλαίσιο της προσφοράς, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

To γεγονός ότι η Μybet ανακοίνωσε προσφορά για το γερμανικό πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου, δεν μας ξενίζει καθόλου καθώς και πέρσι είχε ανακοινώσει δωρεάν στοίχημα για τα ημιτελικά. Όποιος Έλληνας φίλος του στοιχήματος το επιθυμεί μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτήν την προσφορά καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία