Εταιρία στοιχημάτων Novibet: Ανταμοιβές κρύβει το live στοίχημα στο Ουρουγουάη-Γαλλία

Καθένας από τους σημερινούς προημιτελικούς του Μουντιάλ κρύβει διαφορετικές ευκαιρίες στοιχηματισμού στις εταιρίες στοιχημάτων, ενώ συνοδεύεται και από μια διαφορετική προσφορά** στην Novibet. Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να στοιχηματίσουν στο Βραζιλία-Βέλγιο μπορούν να εκμεταλλευτούν τρεις αυξημένες αποδόσεις πριν την έναρξή του, μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*. Αλλά όσοι στοιχηματίσουν στο Ουρουγουάη-Γαλλία θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή, στοιχηματίζοντας κατά τη διάρκειά του.

Η σημερινή προσφορά** της Novibet, άλλωστε, υπόσχεται να ανταμείψει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα κατά τη διάρκεια του Ουρουγουάη-Γαλλία. Και όσοι την εκμεταλλευτούν και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν επιπλέον στοιχήματα, στους αγώνες της επιλογής τους, και να διεκδικήσουν κέρδη δίχως ρίσκο.

 

Διπλή αξία στον live στοιχηματισμό

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα δε θα διεκδικήσουν μόνο τα κέρδη που μπορούν να φέρουν οι προβλέψεις τους, αλλά και ένα από τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο που μοιράζουν οι υπεύθυνοι. Τα στοιχήματα αυτά έχουν τρεις διαφορετικές αξίας (μικρή, μεσαία και μεγάλη) και το ποιο από τα τρία θα κερδίσει κάθε παίχτης εξαρτάται από την αξία του live στοιχήματος που θα τοποθετήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Γαλλία.

Η αξία των live στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες, άλλωστε, παίζει ρόλο, όπως παίζει ρόλο και το ύψος των αποδόσεων που θα συνοδεύουν τα στοιχήματα αυτά. Αυτό που δεν παίζει ρόλο, όμως, είναι το πώς θα διευθετηθεί κάθε στοίχημα. Εξάλλου, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

Τα στοιχήματα που θα κερδίσουν όσοι συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Novibet, τέλος, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιονδήποτε αγώνα, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία