Εταιρεία στοιχημάτων Mybet: Ανταμοιβές στα παρολί ποδοσφαίρου

Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για άφθονα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο, καθώς πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ολοκληρώνουν τις τρέχουσες αγωνιστικές τους. Η μεγάλη ποικιλία αγώνων, μάλιστα, δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να τοποθετήσουν όχι αποκλειστικά μονά, αλλά και παρολί στοιχήματα, συνδυάζοντας πολλές επιλογές. Και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου μέσω της εταιρείας στοιχημάτων Mybet θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν και μια προσφορά που υπόσχεται να τους αποφέρει ακόμη περισσότερα κέρδη.

Συγκεκριμένα, η σημερινή προσφορά της Mybet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στο ποδόσφαιρο με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Και, χάρη στη συγκεκριμένη ανταμοιβή, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά της Mybet

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Mybet δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν μια απλή διαδικασία. Πρώτα, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή πριν τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα (έως την ίδια ώρα).

Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να αφορούν στο ποδόσφαιρο και να είναι παρολί. Μπορούν να αφορούν σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αλλά θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 30 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 3.00 και άνω. Τέλος, δεν έχει σημασία αν θα κερδίσουν ή αν θα χάσουν, αφού σε κάθε περίπτωση θα αποφέρουν την ανταμοιβή στους παίχτες.

 

Η ανταμοιβή που μοιράζει η Mybet

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το συγκεκριμένο θα έχει αξία ίση με το 1/3 της αξίας του παρολί (έως ένα συγκεκριμένο όριο) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Την προσφορά αυτήν μπορούν να την εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία