Ανταμοιβές για τα σημερινά στοιχήματα στα virtual sports προσφέρει η Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας, ανακοίνωσε και σήμερα ένα επιπλέον κίνητρο για τα μέλη της, προκειμένου να στοιχηματίσουν, όχι στους πραγματικούς αγώνες του σημερινού προγράμματος, αλλά στους εικονικούς. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα virtual sports της επιλογής τους θα μπορούν να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

Για να φτάσουν στο σημείο, βέβαια, να εξασφαλίσουν την κατάλληλη ανταμοιβή, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα σε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα virtual sports της Novibet: το ποδόσφαιρο, το τένις, το μπάσκετ ή τις ιπποδρομίες.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν ανταμοιβές

Η νέα προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet ισχύει αποκλειστικά για σήμερα, οπότε τα μέλη της θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα έως τα μεσάνυχτα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν 4 μονά στοιχήματα στα virtual sports. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 20 ευρώ και να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω. Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς**.

Άλλωστε, τα παραπάνω στοιχήματα θα αποφέρουν μια ανταμοιβή στους παίχτες, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Οι ανταμοιβές για τα στοιχήματα της προσφοράς**

Οι παίχτες που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στα virtual sports της Novibet, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή με τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία, η οποία θα εξαρτάται από τη συνολική αξία των τεσσάρων στοιχημάτων. Συγκεκριμένα, όσοι στοιχηματίσουν 20-49,99 ευρώ θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι στοιχηματίσουν 50-99,99 ευρώ ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 100 ευρώ και άνω ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Τέλος τα μέλη της Novibet μπορούν ακόμη να επιλέξουν για να στοιχηματίσουν και τον αγώνα Ουκρανία-Πορτογαλία για τα προκριματικά του EURO 2020, που προσφέρεται με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία