Δωρεάν στοιχήματα στο Πορτογαλία-Ουαλία από την Paddy Power

Η εταιρία στοιχήματος Paddy Power συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν δωρεάν στοιχήματα στους αγώνες του EURO 2016 και ο σημερινός ημιτελικός δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση – πόσο μάλιστα όταν σε αυτόν συμμετέχει η Ουαλία! Έτσι, και σήμερα τα μέλη της Paddy Power θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν ένα ή περισσότερα δωρεάν στοιχήματα, αξίας 5 ευρώ έκαστο.

 

Η προσφορά της Paddy Power έχει ως εξής: για κάθε γκολ που θα βάλει η ομάδα που θα υποστηρίξουν, τα μέλη της θα κερδίζουν ένα δωρεάν στοίχημα των 5 ευρώ. Αν κάποιος, για παράδειγμα, υποστηρίξει την Πορτογαλία και αυτή πετύχει δύο γκολ, τότε θα κερδίσει δωρεάν στοιχήματα συνολικής αξίας 10 ευρώ.

 

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ, πριν την έναρξη του αγώνα. Και το στοίχημα αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέπει νίκη μίας εκ των δύο ομάδων και όχι ισοπαλία.

 

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν τα δωρεάν στοιχήματα. Εφόσον κερδίσουν ένα ή περισσότερα, θα τα δουν να πιστώνονται στον λογαριασμό τους εντός 10 λεπτών από τη λήξη του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά, τέλος, θα τους προσφέρουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο στον αγώνα (ή στους αγώνες) της επιλογής τους, εντός των επομένων 48 ωρών.

 

Να σας θυμίσουμε ότι η ιστοσελίδα και στον προηγούμενο αγώνα της Ουαλίας με το Βέλγιο είχε χαρίσει δωρεάν στοιχήματα στα μέλη της.

 

Η Paddy Power είναι η πιο επιτυχημένη εταιρία της Ιρλανδίας από όπου και κατάγεται και πρόσφατα έπαψε να ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος μιας και δεν ανανεώθηκε η άδεια λειτουργίας της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία