Ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet: Τρίποντο και ανταμοιβή στο Ολυμπιακός-Βαλένθια!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει σήμερα την πορεία του στην Euroleague και αντιμετωπίζει την Βαλένθια, σε έναν αγώνα που καταφέρνει να ξεχωρίσει στις εταιρίες στοιχημάτων, ιδιαίτερα στη Novibet ξεχωρίζει όχι μόνο χάρη στις άφθονες στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει, αλλά και χάρη σε μια προσφορά** που τον συνοδεύει. Η Novibet, άλλωστε, υπόσχεται να ανταμείψει τα μέλη της που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα.

Η ανταμοιβή της προσφοράς** θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ο τρόπος υπολογισμού της αξίας του. Η Novibet υπόσχεται να αυξάνει την αξία της ανταμοιβής κατά 1 ευρώ, κάθε φορά που ο Ολυμπιακός θα πετυχαίνει ένα εύστοχο τρίποντο!

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Πριν ξεκινήσουν να μετράνε τα εύστοχα τρίποντα του Ολυμπιακού, προκειμένου να υπολογίσουν την αξία της ανταμοιβής τους, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, ώστε να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά**.

Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα, σε οποιαδήποτε από τις στοιχηματικές αγορές του Ολυμπιακός-Βαλένθια. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 20 ευρώ και να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω. Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς**, αφού δεν έχει καν σημασία το αν τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες κερδίσουν ή χάσουν.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς**

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα περιμένουν έως τη λήξη του Ολυμπιακός-Βαλένθια, προκειμένου να μάθουν την αξία του στοιχήματος χωρίς ρίσκο που θα εξασφαλίσουν. Η αξία του στοιχήματος θα εξαρτάται από τα εύστοχα τρίποντα των ερυθρολεύκων και κάθε φορά που θα πετυχαίνουν ένα, η αξία θα αυξάνεται κατά 1 ευρώ.

Το στοίχημα που θα κερδίσουν οι παίχτες, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο και τα κέρδη που ενδεχομένως αποφέρει θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι άμεσα αναλήψιμα.

Εκτός από το στοίχημα η Novibet προσφέρει τον αγώνα Ολυμπιακός-Βαλένθια και με 0% γκανιότα* για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία