Επιστροφή χρημάτων από την Boylesports στον τελικό του Champions League

Η εταιρία στοιχημάτων Boylesports ανακοίνωσε τη δική της προσφορά για τον τελικό του Champions League που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαΐου, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης. Η συγκεκριμένη προσφορά επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετήσουν τα στοιχήματα της αρεσκείας τους με μειωμένο ρίσκο, αφού, ακόμη κι αν χάσουν, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιστροφή τους.

 

Η προσφορά της Boylesports, λοιπόν, υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, έως και το ποσό των 25 ευρώ. Τα χρήματα που θα επιστραφούν, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή δωρεάν στοιχήματος, γεγονός που σημαίνει πως οι παίχτες μπορούν έπειτα να τα χρησιμοποιήσουν στον αγώνα της επιλογής τους και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Για να είναι σε θέση, όμως, να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στον τελικό του Champions League πριν την έναρξή του. Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν, μάλιστα, θα πρέπει να είναι μονά. Πέρα από αυτό, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές του αγώνα.

 

Επιπλέον, η Boylesports έχει ανακοινώσει ένα σενάριο, το οποίο θα πρέπει να επαληθευθεί, προκειμένου να προχωρήσει στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων των μελών της. Το σενάριο αυτό θέλει τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι οποιασδήποτε εστίας, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αναλυτικότερα, η μπάλα θα πρέπει να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι (όχι σε κάποιο από τα πλαϊνά) και να επανέλθει στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να διακοπεί ο αγώνας. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή χρημάτων που υπόσχεται η Boylesports.

 

Τα χρήματα της επιστροφής που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες θα έχουν τη μορφή δωρεάν στοιχήματος, το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός των επόμενων εφτά ημερών.

Η Boylesports είχε ανακοίνωσει και επιστροφή χρημάτων για τον τελικό του του FA Cup ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

H Boylesports λειτουργεί με βάση την Ιρλανδία και δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος μιας και δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Boylesports και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία