Ανταμείβει τα live στοιχήματα στο ΑΕΚ-Μπάγερν η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Από τη στιγμή που το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα του Champions League έχει και ελληνικό άρωμα, χάρη στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Μπάγερν Μονάχου, είναι απόλυτα λογικό οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος να έχουν στη διάθεσή τους και κάποιες επιπλέον προσφορές**, που εκμεταλλεύονται την προτίμηση που θα δείξουν πολλοί στον συγκεκριμένο αγώνα. Έτσι, και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet θα έχουν σήμερα την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα στον αγώνα της ΑΕΚ και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια σειρά από ανταμοιβές.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά**, μέσω της οποίας θα ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μπάγερν Μονάχου.

 

Προσφορά** στο live στοίχημα του ΑΕΚ-Μπάγερν

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως την έναρξη του ΑΕΚ-Μπάγερν και να συντονιστούν με το live του αγώνα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, καλύπτοντας τις προϋποθέσεις που διευκρινίζουν την ελάχιστη αξία και τις ελάχιστες αποδόσεις των στοιχημάτων.

Εφόσον τοποθετήσουν live στοιχήματα που καλύπτουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα έχουν προβλέψει σωστά ή λάθος. Το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματά τους δεν έχει καμία απολύτως σημασία για την προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet.

 

Οι ανταμοιβές της προσφοράς**

Όσοι παίχτες καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, τοποθετώντας τα κατάλληλα live στοιχήματα, θα ανταμειφθούν με ένα από τα τρία στοιχήματα χωρίς ρίσκο που μοιράζει η Novibet. Τα στοιχήματα αυτά είναι μικρής, μεσαίας και μεγάλης αξίας και θα μοιραστούν ανάλογα με την αξία των live στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο ΑΕΚ-Μπάγερν, στο πλαίσιο της προσφοράς**.

Τέλος να ενημερώσουμε πως για σήμερα η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας προσφέρει τον αγώνα ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Λυών με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία