Ανταμοιβές για τα στοιχήματα στη Bundesliga από την στοιχηματική εταιρεία Mybet

Από αύριο, 17 Νοεμβρίου, επιστρέφουν στα γήπεδα της Γερμανίας οι ομάδες της Bundesliga, μιας από τις κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Οι παίχτες που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στους αγώνες των επόμενων ημερών έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες ευκαιρίες στην στοιχηματική εταιρεία Mybet, ενώ παράλληλα μπορούν να εκμεταλλευτούν από σήμερα μια συμφέρουσα προσφορά και να διεκδικήσουν όχι μόνο κέρδη, αλλά και μία ανταμοιβή.

Αναλυτικότερα, η Mybet επανέφερε την προσφορά με τον τίτλο Happy Hour και ανταμείβει όσα μέλη της στοιχηματίσουν από σήμερα στους αγώνες της Bundesliga που διεξάγονται τις επόμενες ημέρες. Όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα ανταμειφθούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Ποιοι δικαιούνται την ανταμοιβή;

Στην σημερινή προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Mybet, αρκεί πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα. Την ίδια ακριβώς διορία έχουν και προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας 50 ευρώ στους επερχόμενους αγώνες της Bundesliga. Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιονδήποτε αγώνα της Bundesliga και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω.

Μόλις τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή που υπόσχεται η προσφορά, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Ποια είναι η ανταμοιβή;

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς της Mybet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 10% των συνολικών στοιχημάτων που έχουν τοποθετήσει, έως ένα συγκεκριμένο ποσό. Το εν λόγω στοίχημα θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο στους παίχτες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Mybet προσφέρει δωρεάν στοίχημα σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στους επερχόμενους αγώνες της Bundesliga.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία