Κέρδη και ανταμοιβές στο Κροατία-Αγγλία υπόσχεται η εταιρία στοιχημάτων Mybet

Η Mybet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, συνεχίζει να ανακοινώνει συμφέρουσες προσφορές για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στους κορυφαίους αγώνες του Μουντιάλ και ο σημερινός ημιτελικός ανάμεσα σε Κροατία και Αγγλία δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Χάρη στη σημερινή προσφορά της Mybet, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή, στην περίπτωση που η πρόβλεψή τους είναι σωστή.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Mybet υπόσχεται να ανταμείψει όσους την εκμεταλλευτούν και καλύψουν κάθε προϋπόθεσή της με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιήσουν στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ ή οπουδήποτε αλλού και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Το στοίχημα χωρίς ρίσκο συνοδεύει τα κέρδη του Κροατία-Αγγλία

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Mybet θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν σε αυτή και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό ημιτελικό ανάμεσα σε Κροατία και Αγγλία, καλύπτοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρουν οι υπεύθυνοι.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα (οι όροι της προσφοράς αναφέρουν ελάχιστη αξία και απόδοση), θα πρέπει να περιμένουν να διευθετηθούν. Και στην περίπτωση που οι προβλέψεις τους είναι σωστές και κερδίσουν, θα εξασφαλίσουν από τη μία τα κέρδη που δικαιούνται και από την άλλη την ανταμοιβή της προσφοράς.

Η ανταμοιβή αυτή θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία (ίση με του κερδισμένου στοιχήματος, έως ένα συγκεκριμένο όριο) και ισχύ τριών ημερών. Και οι παίχτες που θα το εξασφαλίσουν θα είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Η Mybet είχε υποδεχτεί και την φάση των προημιτελικών του Μουντιάλ χαρίζοντας στα μέλη της στοιχήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία