Στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet: Ενισχύεται η αξία των live στοιχημάτων στο Μουντιάλ

Όσο οι αγώνες του Μουντιάλ συνεχίζονται, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet έχουν την ευκαιρία, όχι μόνο να διεκδικούν κέρδη με τις προβλέψεις τους (στοιχηματίζοντας είτε πριν την έναρξη των αγώνων είτε κατά τη διάρκειά τους), αλλά και να εκμεταλλεύονται κάποιες συμφέρουσες προσφορές. Οι προσφορές αυτές καταφέρνουν να ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων τους, συνήθως προσφέροντας κάποια ανταμοιβή σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις τους.

Μια τέτοια προσφορά ισχύει και σήμερα και μπορούν να την εκμεταλλευτούν όσοι θα τοποθετήσουν live στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες του Μουντιάλ. Μέσω της προσφοράς αυτής, οι παίχτες θα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή, που μπορεί να αυξήσει ακόμη περισσότερο τα κέρδη τους, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Live στοιχήματα με ανταμοιβές στο Μουντιάλ

Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχημάτων Mybet καλεί τα μέλη της να δηλώσουν συμμετοχή στη σημερινή προσφορά της και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στους αγώνες του Μουντιάλ. Εφόσον καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, θα διεκδικήσουν παράλληλα με τα κέρδη και μία ανταμοιβή.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Την ανταμοιβή της προσφοράς της Mybet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος θα δικαιούνται σήμερα όλοι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, ανεξάρτητα από το αν τα live στοιχήματά τους θα διευθετηθούν ως κερδισμένα ή χαμένα. Οι παίχτες, λοιπόν, θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο ως ανταμοιβή για τη συμμετοχή τους στην προσφορά.

Το στοίχημα αυτό θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet. Οι παίχτες που θα το εξασφαλίσουν, όμως, θα έχουν διορία τριών ημερών, προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν και να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν το παραμικρό ποσό από τον λογαριασμό τους.

Και χτες η Mybet αντάμειψε όσα μέλη της στοιχημάτισαν στον αγώνα Βραζιλία-Μεξικό με ένα στοίχημα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία