Ανταμοιβές για τα στοιχήματα στο Ολυμπιακός-Μπάγερν από την ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Ο σημερινός αγώνας του Champions League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπάγερν έχει την τιμητική του στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, επιπλέον οι υπεύθυνοι της Novibet, έχουν ανακοινώσει νέες προσφορές** για όσους επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν. Μία από αυτές τις προσφορές** υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

Πρόκειται για μια προσφορά** που ανταμείβει όσους παίχτες στοιχηματίσουν στο Ολυμπιακός-Μπάγερν, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις. Όσοι τις καλύψουν θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, με τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθεί το δελτίο τους.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να διεκδικήσουν ανταμοιβές

Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Ολυμπιακός-Μπάγερν, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και παράλληλα να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω. Στην προσφορά**, τέλος, συμμετέχουν αποκλειστικά τα μονά στοιχήματα και όχι τα παρολί.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα εξασφαλίσουν αυτόματα τη συμμετοχή τους στην προσφορά** της Novibet, αλλά και τη σχετική ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Οι ανταμοιβές που μοιράζει σήμερα η Novibet

Η Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, θα μοιράσουν τρία διαφορετικά τέτοια στοιχήματα: ένα μικρής αξίας (για στοιχήματα αξίας 10-24,99 ευρώ), ένα μεσαίας αξίας (για στοιχήματα 25-49,99 ευρώ) και ένα μεγάλης αξίας (για στοιχήματα αξίας 50 ευρώ και άνω).

Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Novibet προσφέρει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν και με 0% γκανιότα* για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία