Ανταμείβει τα live στοιχήματα στο Champions League η στοιχηματική εταιρία Novibet

Η αργία (και η απεργία) της Πρωτομαγιάς δεν πτοεί τους ποδοσφαιριστές των ομάδων που συμμετέχουν στο Champions League και αυτοί της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγερν Μονάχου θα αναμετρηθούν ανήμερα της γιορτής, προκειμένου να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον τελικό του Κιέβου. Παράλληλα, και οι παίχτες του στοιχήματος θα αγνοήσουν κάθε αργία και απεργία, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους στον αγώνα.

Όσοι, μάλιστα, διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική εταιρία Novibet και αποφασίσουν να στοιχηματίσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή. Η εταιρία στοιχήματος υπόσχεται να αποζημιώσει τα κατάλληλα live στοιχήματα με μια σειρά από ανταμοιβές που θα επιτρέψουν τη διεκδίκηση επιπλέον κερδών, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Ανταμοιβές για τα live στοιχήματα του Ρεάλ-Μπάγερν

Αναλυτικότερα, η Novibet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν. Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά** και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν θα χάσουν ή θα κερδίσουν.

Χάρη στα στοιχήματα που θα κερδίσουν, τέλος, θα μπορούν έπειτα να διεκδικήσουν ξανά κέρδη. Αυτή τη φορά, όμως, δε θα ρισκάρουν το παραμικρό ευρώ από τον λογαριασμό τους.

 

Οι ανταμοιβές της προσφοράς** της Novibet

Η συγκεκριμένη προσφορά**, τέλος, υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν με ένα από τα τρία διαθέσιμα στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Πρόκειται για ένα μικρής αξίας, για ένα μεσαίας και για ένα μεγάλης αξίας. Όσο περισσότερα χρήματα στοιχηματίσουν οι παίχτες κατά τη διάρκεια του Ρεάλ-Μπάγερν τόσο μεγαλύτερης αξίας θα είναι το στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα αποτελέσει την ανταμοιβή τους.

Να σας θυμίσουμε πως και στον πρώτο αγώνα μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης η Novibet είχε ανακοινώσει ξανά στοιχήματα σε όσα μέλη της θα στοιχημάτιζαν live στον αγώνα. Και τέλος εννοείται πως τα στοιχήματα αυτά μπορούν να τα διεκδικήσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία