Προσφορά για το γερμανικό χόκεϊ επί πάγου από την εταιρία στοιχημάτων Mybet

Αν και σήμερα διεξάγονται αγώνες σε κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου, όπως το Champions League, για πολλούς η ημέρα δεν είναι ημέρα ποδοσφαίρου, αλλά ημέρα χόκεϊ επί πάγου! Άλλωστε, στη Γερμανία διεξάγονται αυτές τις ημέρες τα πλέι-οφ του κορυφαίου πρωταθλήματος DEL, οι οποίοι προσφέρουν άφθονες στοιχηματικές ευκαιρίες στους παίχτες που προτιμούν να στοιχηματίζουν στο χόκεϊ επί πάγου.

Οι εν λόγω παίχτες, μπορούν να εκμεταλλευτούν και μια συμφέρουσα προσφορά σήμερα, υπό την προϋπόθεση ότι διατηρούν λογαριασμό στην εταιρεία στοιχημάτων Mybet. Η Mybet, άλλωστε, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίσουν στα πλέι-οφ του DEL. Και, χάρη σε αυτή, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες δε θα διεκδικήσουν μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή.

 

Η προσφορά της Mybet στο χόκεϊ επί πάγου

Η συγκεκριμένη προσφορά καλεί τους παίχτες να δηλώσουν αρχικά συμμετοχή και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες των πλέι-οφ του γερμανικού DEL. Εφόσον καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, θα εξασφαλίσουν παράλληλα και μια ανταμοιβή. Η προσφορά, μάλιστα, δεν απαιτεί καν από τους παίχτες να προβλέψουν σωστά – εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, θα δικαιούνται την ανταμοιβή τους.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο για κέρδη χωρίς ρίσκο

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι καλύψουν τους όρους της σημερινής προσφοράς της Mybet θα είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το εν λόγω στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 1/5 του ποσού που στοιχημάτισαν στους αγώνες του DEL, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Επιπλέον, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες σε οποιοδήποτε από τα αθλήματα που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet, προκειμένου να διεκδικήσει και να αποφέρει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Τα πλέι-οφ του γερμανικού πρωταθλήματος DEL συνεχίζονται και μαζί τους συνεχίζει και η Mybet τις προσφορές της, έτσι ύστερα από την προσφορά της προηγούμενης εβδομάδας για το χόκεϊ επί πάγου, επανέρχεται σήμερα για να προσφέρει στα μέλη της την δυνατότητα να στοιχηματίσουν ξανά στα πλέι-οφ. Δυνατότητα βέβαια που έχουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία