Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στο Μουντομπάσκετ μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Κάθε νέα ημέρα του Μουντομπάσκετ σημαίνει και μια νέα προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet και οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν σήμερα όπως και χτες ότι σκοπεύουν να ανταμείψουν όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Η σημερινή προσφορά** ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα στην αναμέτρηση της Αργεντινής με τη Σερβία και μπορεί να ανταμείψει τους παίχτες με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά**, πάντως, θα πρέπει να βιαστούν και να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα live στοιχήματα στο Αργεντινή-Σερβία.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά** της Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή που υπόσχεται να μοιράσει, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα στο live του Αργεντινή-Σερβία. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί στη διάρκεια του αγώνα και να έχει αξία 10 ευρώ, ενώ η απόδοσή του θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.70.

Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή της προσφοράς**, χωρίς να έχει καμία απολύτως σημασία το πώς θα διευθετηθεί! Είτε κερδίσει είτε χάσει, θα αποφέρει την ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς**.

 

Η ανταμοιβή για τους νικητές της προσφοράς**

Τα στοιχήματα που θα καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα ανταμειφθούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ατό την ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet το οποίο θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί για να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Το στοίχημα χωρίς ρίσκο, τέλος, θα έχει συγκεκριμένη αξία, ενώ τα κέρδη που πιθανόν αποφέρει θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία