Ανταμείβει τα στοιχήματα στο Γουόριορς-Ράπτορς η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η σειρά των τελικών του NBA φτάνει στο αποκορύφωμά της και οι παίχτες έχουν λίγες ακόμη ευκαιρίες για να διεκδικήσουν κέρδη με τα στοιχήματά τους στους αγώνες ανάμεσα σε Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Τορόντο Ράπτορς. Σήμερα, μάλιστα, κάποια από τα στοιχήματά τους στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet θα αποκτήσουν ενισχυμένη αξία, αφού μπορούν να αποφέρουν όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια συμφέρουσα ανταμοιβή.

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, άλλωστε, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά** για τα μέλη της και υπόσχεται να ανταμείψει τα κατάλληλα στοιχήματα στο Γουόριορς-Ράπτορς με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Και το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να το κερδίσουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά** της Novibet

Σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής στην προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα των Γουόριορς με τους Ράπτορς. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το στοίχημα αυτό μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο, αρκεί να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω και να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς**, άσχετα με το πώς θα διευθετηθεί το στοίχημά τους. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα δουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο να μεταφέρεται στον λογαριασμό τους.

 

Η ανταμοιβή για τα στοιχήματα της προσφοράς**

Η ανταμοιβή που θα κερδίσουν όσοι καλύψουν στο έπακρο τις παραπάνω απλές προϋποθέσεις θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η αξία του στοιχήματος θα είναι συγκεκριμένη και οι παίχτες θα μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να τοποθετήσουν μια νέα πρόβλεψη σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Τα κέρδη που ενδεχομένως αποφέρει το στοίχημα, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Η Novibet για σήμερα επέλεξε τον αγώνα του Πρωταθλήματος Εθνών της UEFA Πορτογαλία-Ελβετία για την προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία