ΑΙΚ Στοκχόλμης – Μάλμε με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Οι αγώνες του πρωταθλήματος στη Σουηδία συνεχίζονται και η ΑΙΚ Στοκχόλμης υποδέχεται απόψε τη Μάλμε, σε έναν αγώνα που έχει κερδίσει επάξια τη θέση του ως ο κορυφαίος της ημέρας στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet. Ο εν λόγω αγώνας, εκτός από τον αμφίρροπο χαρακτήρα του, χαρακτηρίζεται και από την προσφορά** που τον συνοδεύει, μία προσφορά** που υπόσχεται αυξημένα κε΄ρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε ΑΙΚ και Μάλμε, καθώς διατηρεί 0% γκανιότα* και δεν έχει μειώσει τις σχετικές αποδόσεις.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Τα μέλη της της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, λοιπόν, μπορούν απόψε να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε ΑΙΚ Στοκχόλμης και Μάλμε και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις που θα συναντήσουν στο 1Χ2. Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, η εταιρεία στοιχημάτων ανακοίνωσε υψηλότερες τιμές και υπόσχεται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του σουηδικού πρωταθλήματος έχουν ως εξής: 3.05 για νίκη της ΑΙΚ Στοκχόλμης, 3.50 για ισοπαλία και 2.55 για νίκη της Μάλμε. Οι παραπάνω αποδόσεις κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τον ανταγωνισμό.

 

Γιατί αυξήθηκαν οι αποδόσεις;

Χάρη στην προσφορά** της, η στοιχηματική εταιρεία Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στις επιλεγμένες αποδόσεις. Επομένως, διατηρεί μηδενική προμήθεια, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις – κάτι που συμβαίνει ανεξαιρέτως σε κάθε στοίχημα. Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι αποδόσεις της Novibet δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα πιθανά κέρδη.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά**

Αρχικά, όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στον αγώνα ανάμεσα σε ΑΙΚ και Μάλμε, επιλέγοντας ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 20:00, ώρα έναρξης του αγώνα.

Τα αυξημένα κέρδη, βέβαια, θα εισπράξουν μόνον όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Και τα κέρδη αυτά θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει πως τα χρήματα που θα προκύψουν από τη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη και πως δε χρειάζεται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, για να απελευθερωθούν.

H Novibet εντάχθηκε στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας το 2012 και από τότε καθημερινά ανακοινώνει συμφέρουσες προσφορές** στα μέλη της. Για σήμερα ανακόινωσε 0% γκανιότα* στον αγώνα της ΑΙΚ Στοκχόλμης όπως και την προηγούμενη Δευτέρα όταν η ΑΙΚ έπαιζε με την Τζουργκάρντεν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία