Ίντερ-Λάτσιο με 0% γκανιότα* στη Novibet

Ίντερ και Λάτσιο έρχονται αντιμέτωπες απόψε στις 21:45, σε έναν αγώνα του Coppa Italia που υπόσχεται συγκινήσεις και κέρδη σε όσους τον επιλέξουν για στοιχηματισμό. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, τα κέρδη που υπόσχονται τα στοιχήματα είναι αυξημένα, χάρη σε εξίσου αυξημένες αποδόσεις.

 

Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή της Novibet. Η νόμιμη ιστοσελίδα του στοιχήματος υπόσχεται αυξημένα κε΄ρδη στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στο Ίντερ-Λάτσιο, μέσω της σημερινής προσφοράς** της 0% γκανιότας*. Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες εξίσου υψηλότερα κέρδη. Και τα περισσότερα κέρδη που υπόσχεται η Novibet θα έρθουν χωρίς αυξημένο ρίσκο σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά**.

 

Χάρη στην σημερινή προσφορά** της, λοιπόν, η Novibet έχει ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις στον σημερινό αγώνα του Coppa Italia: 1.98 για νίκη της Ίντερ, 3.70 για ισοπαλία και 4.30 για νίκη της Λάτσιο. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και παραμένουν σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς,. Οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει τις δικές τους αποδόσεις στον αγώνα.

 

Εξίσου σημαντική λεπτομέρεια αποτελεί το γεγονός ότι οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις θα διεκδικήσουν χρήματα με τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου μπόνους. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

Για να εξασφαλίσουν τα παραπάνω κέρδη, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τα αυξημένα κέρδη θα γίνουν δικά τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία