0% γκανιότα στο Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ διατηρεί σήμερα η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Μία ακόμη προσφορά της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet υπόσχεται να ενισχύσει την αξία επιλεγμένων στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε έναν επιλεγμένο αγώνα. Πρόκειται, φυσικά, για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ και η οποία υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Η σημερινή προσφορά, μάλιστα, συνοδεύεται από ελάχιστες προϋποθέσεις, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίχτες που θέλουν να την εκμεταλλευτούν δεν είναι αναγκασμένοι να παραχωρήσουν ιδιαίτερα ανταλλάγματα. Ακόμη και τα χρήματα που θα κερδίσουν οι νικητές, άλλωστε, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, παρόλο που θα προέρχονται από προσφορά.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς της Goalbet

Η Goalbet ανακοίνωσε ότι ο σημερινός αγώνας ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 και αμέσως έσπευσε να αυξήσει τις σχετικές αποδόσεις. Οι αποδόσεις αυτές αυξήθηκαν, χάρη στην απουσία της γκανιότας, η οποία υπό κανονικές συνθήκες εξασφαλίζει μια μικρή προμήθεια στις στοιχηματικές εταιρίες, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις.

Χωρίς τη γκανιότα, όμως, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί, με αποτέλεσμα να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις της προσφοράς είναι οι εξής: 3.40 για νίκη της Γουέστ Χαμ, 4.19 για ισοπαλία και 2.14 για νίκη της Άρσεναλ.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αποδόσεις, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο pre-game του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Βασική προϋπόθεση, τέλος, είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, αφού με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσουν τα αυξημένα κέρδη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία