Κορυφαίες αποδόσεις στο Ερ. Αστέρας – Ολυμπιακός στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσους στοιχηματίζουν στο Champions League και σκοπεύουν να διεκδικήσουν κέρδη στον αγώνα ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό. Τα κέρδη που θα διεκδικήσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά θα είναι αυξημένα και περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού, χάρη στην αύξηση τριών επιλεγμένων αποδόσεων του αγώνα.

Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Χάρη στην απουσία της γκανιότας, οι αποδόσεις στο 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αντίθετα, κυμαίνονται πλέον σε υψηλότερα επίπεδα και μπορούν να ανταμείψουν με αυξημένα κέρδη όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

0% γκανιότα και αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2

Χάρη στη 0% γκανιότα, οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 3.14 για νίκη του Ερυθρού Αστέρα, 3.41 για ισοπαλία και 2.57 για νίκη του Ολυμπιακού. Οι αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και υπόσχονται αυξημένα κέρδη, αρκεί να καλυφθούν πρώτα κάποιες απλές προϋποθέσεις.

Συγκεκριμένα, οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη θα πρέπει να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό, πριν την έναρξή του, αφού η προσφορά δεν ισχύει για τα live στοιχήματα. Επιπλέον, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2, αφού εκεί βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις. Τέλος, βασική προϋπόθεση για να εξασφαλίσει κανείς τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται να μοιράσει σήμερα η Goalbet είναι να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι παίχτες που θα τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυτόματα αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν μάλιστα τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία