Γουέστ Χαμ – Νιουκάσλ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται απόψε στις 22:00 τη Νιουκάσλ, στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League, και ο αγώνας παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, ειδικά για τους λάτρεις ενός εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο ποδόσφαιρο. Όσοι από αυτούς, μάλιστα, στοιχηματίσουν μέσω της ιστοσελίδας στοιχήματος Stoiximan στον αποψινό αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν και μια από τις πλέον συμφέρουσες προσφορές στο χώρο.

 

Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία αποτελεί την αγαπημένη πολλών παιχτών, εξαιτίας του γεγονότος ότι δε ζητά σημαντικά ανταλλάγματα. Εκεί που άλλες προσφορές απαιτούν κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου αυτά να γίνουν διαθέσιμα προς στοιχηματισμό, αυτή της μηδενικής γκανιότας ζητά ένα και μόνο πράγμα: μια σωστή πρόβλεψη.

 

Η συγκεκριμένη πρόβλεψη θα πρέπει να γίνει στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Νιουκάσλ, πριν την έναρξή του, στην αγορά του 1Χ2, και η συγκεκριμένη προϋπόθεση (μαζί με αυτή που απαιτεί επιτυχημένη πρόβλεψη) είναι η μοναδική της προσφοράς. Άλλωστε, οι παίχτες διεκδικούν αυξημένα κέρδη, χάρη στο γεγονός ότι ο Stoiximan δε θα διατηρήσει προμήθεια από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα – όχι μόνο σε σχέση με αυτά που θα κυμαίνονταν, αν οι υπεύθυνοι διατηρούσαν κανονικά τη γκανιότα, αλλά και σε σχέση με τις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει στην  πλειοψηφία τους οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες.

 

Ο Stoiximan, λοιπόν, ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα της Premier League: 2.16 για νίκη της Γουέστ Χαμ, 3.60 για ισοπαλία και 3.80 για νίκη της Νιουκάσλ. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις και να εισπράξουν αυξημένα κέρδη, είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, πριν την έναρξη του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία