Ντάνταλκ-Χαφναρφιοντούρ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Μπορεί να μας χωρίζουν μήνες ακόμη από την επίσημη έναρξη του Champions League, της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο ποδόσφαιρο, αλλά οι προκριματικοί της διοργάνωσης φροντίζουν να προσφέρουν θέαμα, συγκινήσεις και, φυσικά, κέρδη στους παίχτες του στοιχήματος, από τώρα. Σήμερα, άλλωστε, διεξάγονται κάποιοι τέτοιοι αγώνες, με αυτόν ανάμεσα σε Ντάνταλκ και Χαφναρφιοντούρ να ξεχωρίζει για έναν λόγο παραπάνω – συμμετέχει στην προσφορά** της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Novibet.

 

Η προσφορά** δεν είναι άλλη από αυτή της 0% γκανιότας*. Όσοι παίχτες, λοιπόν, στοιχηματίσουν σε αυτόν, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη. Η συγκεκριμένη προσφορά**, άλλωστε, είναι γνωστή για το ότι αυξάνει επιλεγμένες αποδόσεις και για το ότι υπόσχεται αύξηση των κερδών.

 

Η προσφορά** της 0% γκανιότας*, με λίγα λόγια, λειτουργεί ως εξής: η προμήθεια που διατηρεί συνήθως η Novibet από κάθε στοίχημα, μέσω της γκανιότας* που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, εξαλείφεται, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μη μειώνονται και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά** ισχύει αποκλειστικά στις αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 και στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον τα καταφέρουν, τα κέρδη τους θα είναι υψηλότερα, αλλά και θα έχουν τη μορφή μετρητών – σε αντίθεση με άλλες προσφορές** που υπόσχονται bonus ή δωρεάν στοιχήματα.

 

Όσοι, λοιπόν, σπεύσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα της Ντάνταλκ με τη Χαφναρφιοντούρ: 1.90 για νίκη της Ντάνταλκ, 3.75 για ισοπαλία και 4.83 για νίκη της Χαφναρφιοντούρ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά** της Novibet.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία