Έμπολι-Μίλαν και Χιρόνα-Μπέτις με 0% γκανιότα στην στοιχηματική εταιρία Goalbet

Η στοιχηματική εταιρία Goalbet συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη στο ποδόσφαιρο από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα κληθούν να πάρουν, μέσω προσφορών που αυξάνουν επιλεγμένες αποδόσεις σε αναμετρήσεις ανά την Ευρώπη, και σήμερα οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε δύο ακόμη αγώνες με 0% γκανιότα. Η συγκεκριμένη προσφορά αυξάνει τις αποδόσεις στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους την εκμεταλλευτούν.

Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει σήμερα δύο αγώνες με 0% γκανιότα: ο πρώτος διεξάγεται στις 22:00, ανάμεσα σε Έμπολι και Μίλαν, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A, και ο δεύτερος διεξάγεται στις 23:00, ανάμεσα σε Χιρόνα και Μπέτις, στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division. Και στους δύο αγώνες, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αυξημένα κέρδη σε δύο αγώνες ποδοσφαίρου

Η προσφορά της 0% γκανιότας λειτουργεί με πολύ απλό τρόπο: η Goalbet έχει εξαλείψει την καθιερωμένη προμήθεια από τις αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία των δύο αγώνων, με αποτέλεσμα αυτές να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Αν τα καταφέρουν, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

Με τη γκανιότα να βρίσκεται στο 0%, λοιπόν, η Goalbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον πρώτο αγώνα: 4.60 για νίκη της Έμπολι, 3.70 για ισοπαλία και 1.94 για νίκη της Μίλαν. Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.61 για νίκη της Χιρόνα, 3.47 για ισοπαλία και 3.01 για νίκη της Μπέτις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία