Νέα προσφορά 0% γκανιότας στο Copa America από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν, προσφέροντας έναν ακόμη αγώνα του Copa America με 0% γκανιότα. Η προσφορά της Goalbet έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των τριών αποδόσεων της αγοράς του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Χιλή και Περού και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν  εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από εκείνα που θα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο 1Χ2 του Χιλή-Περού, πριν την έναρξη του αγώνα. Αυτά τα στοιχήματα είναι και τα μόνα που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που έχουν προκύψει από την προσφορά.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet

Χάρη στην απουσία της γκανιότας, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Χιλή-Περού δεν έχουν μειωθεί όπως όλες οι υπόλοιπες και πλέον κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Αναλυτικότερα, μέσω της προσφοράς, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.97 για νίκη της Χιλής, 3.37 για ισοπαλία και 5.03 για νίκη του Περού.

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν προκύψει από την προσφορά της 0% γκανιότας και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, σε σχέση με τις αντίστοιχες από άλλες στοιχηματικές εταιρίες που διατηρούν γκανιότα.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της 0% γκανιότας, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Χιλή-Περού και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Τα στοιχήματά τους, τέλος, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, αφού τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία