Κορυφαίες αποδόσεις στο Ρόμα-Μπολόνια ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρει και σήμερα στο ποδόσφαιρο η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet είναι αμέτρητες και τα μέλη της μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε στοιχήματα χαμηλού ή υψηλού ρίσκου, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, όμως, μπορούν να κυνηγήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται να μοιράσει η ιστοσελίδα σε έναν επιλεγμένο αγώνα, μέσω της νέας προσφοράς της.

Η νέα προσφορά είναι αυτή της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο 1Χ2 του αγώνα της Serie A ανάμεσα σε Ρόμα και Μπολόνια. Η προσφορά έχει προκαλέσει αύξηση των επιλεγμένων αποδόσεων και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από εκείνα που θα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Ρόμα-Μπολόνια με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει για συγκεκριμένα στοιχήματα. Οι παίχτες που θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Ρόμα-Μπολόνια πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να είναι μονά ή παρολί. Ωστόσο, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να αποφέρουν αυξημένα κέρδη.

Με αυτά τα στοιχήματα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο τους, ενώ τα χρήματα που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά

Οι τρεις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ρόμα και Μπολόνια έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά της Goalbet και πλέον κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Αναλυτικότερα, έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.69 για νίκη της Ρόμα, 4.55 για ισοπαλία και 5.26 για νίκη της Μπολόνια. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν στην συντριπτική πλειοψηφία οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού και μπορούν να ανταμείψουν τους παίχτες με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία