Γαλατασαράι-Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα* στη Novibet

Αν και το καθημερινό πρόγραμμα προσφορών** της εταιρίας στοιχήματος Novibet αφορά συνήθως στο ποδόσφαιρο, σήμερα οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να ανακοινώσουν μια εξαίρεση και να υποσχεθούν αυξημένα κέρδη σε όσους προτιμήσουν να στοιχηματίσουν στο μπάσκετ. Και σήμερα, άλλωστε, διεξάγονται αρκετοί αγώνες μπάσκετ της Euroleague, με τις ευκαιρίες στοιχηματισμού να καραδοκούν σε κάθε αγώνα και σε κάθε αγορά. Ειδικά στον αγώνα που συμμετέχει στην προσφορά** της Novibet, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Ο αγώνας αυτός είναι ο σημερινός ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Μπαρτσελόνα, ο οποίος διατίθεται με 0% γκανιότα*. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, η οποία υπό κανονικές συνθήκες προκαλεί μικρή μείωση των αποδόσεων. Η απουσία της γκανιότας*, λοιπόν, σημαίνει και απουσία προμήθειας για τη Novibet. Και αυτό με τη σειρά του σημαίνει αυξημένες αποδόσεις και την υπόσχεση περισσότερων κερδών.

 

Η προσφορά** της Novibet, βέβαια, ισχύει μόνον για την αγορά του νικητή του αγώνα και για το διάστημα πριν την έναρξή του. Μόλις ο αγώνας ξεκινήσει, οι αποδόσεις θα επιστρέψουν σε κανονικά επίπεδα και θα μεταφερθούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Όσοι παίχτες, όμως, προλάβουν να την εκμεταλλευτούν θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε, λοιπόν, χάρη στη σημερινή της προσφορά** η Sportingbet έχουν ως εξής: 2.65 για νίκη της Γαλατασαράι και 1.60 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Συγκρίνοντάς τις με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, βλέπουμε πως είναι υψηλότερες και πως υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, δε θα έχουν τη μορφή μπόνους (όπως συμβαίνει σε άλλες προσφορές**), αλλά τη μορφή μετρητών. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς δεν απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Τέλος και οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν στον αγώνα της Euroleague μέσω της Novibet εφόσον ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία