Ισημερινός-Περού με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Championsbet παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους αγώνες στο Copa America, μεταδίδοντας, όπως είναι φυσικό, το ίδιο ενδιαφέρον και στα μέλη της. Άλλωστε, η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων δε φροντίζει μόνο καλύψει κάθε πτυχή των αγώνων με τις στοιχηματικές αγορές που ανακοινώνει, αλλά και να προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, μέσω της καθημερινής προσφοράς της.

 

Η προσφορά αυτή δεν είναι άλλη από τη 0% γκανιότα. Πρόκειται για μια προσφορά που εξαλείφει την προμήθεια (γνωστή ως γκανιότα) που διατηρεί η Championsbet από τα στοιχήματα των μελών της, με αποτέλεσμα να υπόσχεται αυξημένα κέρδη. Συγκεκριμένα, η γκανιότα ευθύνεται για μια μικρή μείωση των αποδόσεων, αλλά, από τη στιγμή που απουσιάζει, οι αποδόσεις σε μια επιλεγμένη αγορά επανέρχονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Η αγορά αυτή είναι το 1Χ2 και ο αγώνας που συμμετέχει σήμερα στην προσφορά είναι εκείνος ανάμεσα σε Ισημερινό και Περού, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 05:00 τα ξημερώματα. Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν τον συγκεκριμένο αγώνα και στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 1.86 για νίκη του Ισημερινού, 3.82 για ισοπαλία και 5.44 για νίκη του Περού.

 

Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κατορθώνουν να ξεχωρίσουν από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού – η Championsbet, άλλωστε, είναι μία από τις ελάχιστες ιστοσελίδες που έχουν ανακοινώσει την προσφορά της 0% γκανιότας στον συγκεκριμένο αγώνα. Και αυτό σημαίνει ένα μόνο πράγμα: πως οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους στην Championsbet.

 

Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την προσφορά, τέλος, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν ξεκινήσει το Ισημερινός-Περού, στην αγορά του 1Χ2, και να προβλέψουν σωστά. Η προσφορά της 0% γκανιότας δε συνοδεύεται από άλλες προϋποθέσεις και απαιτήσεις.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία