Γιουβέντους – Μάντσεστερ Σ. με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι αγώνες των ομίλων του Champions League συνεχίζονται και σήμερα και στις 21:45 η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, σε έναν αγώνα που επιφυλάσσει δυσκολίες στους παίχτες του στοιχήματος, όσον αφορά στις προβλέψεις τους. Το αποψινό ντέρμπι, όμως, μπορεί να αποζημιώσει με το παραπάνω όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan.

 

Πρόκειται για την καθημερινή προσφορά της μηδενικής γκανιότας, η οποία σήμερα περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι. Και, χάρη σε αυτή την προσφορά, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 είναι αυξημένες και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα του Champions League, γεγονός που σημαίνει πως δεν παρακρατά τη συνηθισμένη προμήθεια από τα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2. Χάρη σε αυτό το γεγονός, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα για όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά.

 

Οι αποδόσεις, λοιπόν, που ανακοίνωσε ο Stoiximan στον αποψινό αγώνα του Champions League, στην αγορά του 1Χ2, έχουν ως εξής: 2.27 για νίκη της γηπεδούχου Γιουβέντους, 3.40 για ισοπαλία και 3.72 για νίκη της φιλοξενούμενης Μάντσεστερ Σίτι. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν  ανακοινώσει οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, δε συνοδεύεται από πλήθος όρων και προϋποθέσεων (όπως οι περισσότερες προσφορές που συναντάμε σε ιστοσελίδες του online στοιχήματος) που απαιτούν συχνά πολλά ανταλλάγματα από τους παίχτες. Σε αυτή την περίπτωση, το μόνο που πρέπει να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται ο Stoiximan, είναι να τοποθετήσουν το στοίχημά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν ο αγώνας ξεκινήσει, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Και χτες ο Stoiximan κινήθηκε σε ρυθμούς Champions League και πρόσφερε δύο αγώνες με 0% γκανιότα στα μέλη του.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία