Ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στη γαλλική Ligue 1

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, επικεντρώνεται σήμερα σε έναν κορυφαίο αγώνα ποδοσφαίρου και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα αυξημένα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν όσοι στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μονπελιέ οφείλονται σε μια σειρά ενισχυμένων αποδόσεων, οι οποίες προκύπτουν από δύο διαφορετικές προσφορές**.

Η πρώτη προσφορά** είναι αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα. Και η δεύτερη είναι η προσφορά** των ενισχυμένων αποδόσεων, η οποία επηρέασε τις αποδόσεις σε δύο επιλεγμένα σημεία της αναμέτρησης.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Οι πρώτες αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τις προσφορές** της Novibet είναι εκείνες που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, και πλέον κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Συγκεκριμένα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στα σημεία του 1Χ2: 1.82 για νίκη της Σεντ Ετιέν, 4.00 για ισοπαλία και 4.90 για νίκη της Μονπελιέ.

Για να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αποδόσεις, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Και όσοι παίχτες προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα αναλήψιμα.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία

Οι σημερινές προσφορές** της Novibet έχουν επηρεάσει δύο ακόμη αποδόσεις στα σημεία στοιχηματισμού στον αγώνα ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μονπελιέ. Οι αποδόσεις αυτές έχουν ενισχυθεί και βρίσκονται σε δύο συγκεκριμένα στοιχήματα. Το πρώτο από αυτό προβλέπει ότι θα νικήσει η Σεντ Ετιέν και το σκορ θα κυμανθεί πάνω από το 2,5. Η απόδοση στο συγκεκριμένο σημείο ενισχύθηκε στο 2.80. Το δεύτερο, από την άλλη, προβλέπει ότι η Σεντ Ετιέν θα σκοράρει και στα δύο ημίχρονα και συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 2.90.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μονπελιέ και μπορούν να αποφέρουν κέρδη με τη μορφή μετρητών στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία