Δύο αγώνες του EURO με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Το Σάββατο 25 Ιουνίου, οι αγώνες του EURO επιστρέφουν και οι νικήτριες των ομίλων της διοργάνωσης έρχονται αντιμέτωπες, προκειμένου να προκριθούν στην επόμενη φάση. Παράλληλα, βέβαια, επιστρέφουν και οι προσφορές της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Stoiximan για το EURO, με πρώτη και καλύτερη αυτή της 0% γκανιότας.

 

Το Σάββατο, λοιπόν, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα σε δύο αγώνες ποδοσφαίρου που διεξάγονται στο πλαίσιο του EURO. Και, χάρη σε αυτή την προσφορά, όσοι στοιχηματίσουν στους δύο αγώνες και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, αυξάνει ελαφρώς τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, καθώς εξαλείφει την προμήθεια που θα διατηρούσε υπό κανονικές συνθήκες ο bookmaker.

 

Οι δύο αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά του Stoiximan, λοιπόν, είναι οι εξής: αυτός ανάμεσα σε Ελβετία και Πολωνία που ξεκινά στις 16:00 και αυτός ανάμεσα σε Κροατία και Πορτογαλία που ξεκινά στις 22:00. Και στους δύο αγώνες, οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και θα διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan έχει ανακοινώσεις τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 κάθε αγώνα: στον πρώτο, 3.30 για νίκη της Ελβετίας, 3.00 για ισοπαλία και 2.72 για νίκη της Πολωνίας. Και στον δεύτερο, 2.73 για νίκη της Κροατίας, 3.12 για ισοπαλία και 3.15 για νίκη της Πορτογαλίας. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Στην προσφορά του Stoiximan, τέλος, θα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Τα αυξημένα κέρδη, όπως είναι φυσικό, θα εξασφαλίσουν μόνον όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία