Αυξημένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Για μια ακόμη ημέρα, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, αρκεί να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου.

Η προσφορά** της Novibet εξαλείφει τη γκανιότα* στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Φίτεσε και Ουτρέχτη, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της προσφοράς**

Η σημερινή προσφορά** της Novibet, η οποία να θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, λειτουργεί με πολύ απλό τρόπο. Οι υπεύθυνοι διατηρούν 0% γκανιότα* στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον αγώνα ανάμεσα σε Φίτεσε και Ουτρέχτη, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Με άλλα λόγια, οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο.

Όσοι θέλουν να τις εκμεταλλευτούν, όμως, θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα επιλεγμένα σημεία, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στο Φίτεσε-Ουτρέχτη

Οι αποδόσεις που αυξήθηκαν βρίσκονται στον αγώνα ανάμεσα σε Φίτεσε και Ουτρέχτη, στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: 1.98 για νίκη της Φίτεσε, 4.05 για ισοπαλία και 4.02 για νίκη της Ουτρέχτης.

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, λοιπόν, οι επιλεγμένες αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών σε όσους τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία