Κορυφαίες αποδόσεις στο πορτογαλικό πρωτάθλημα από την Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά 0% γκανιότας, η οποία επιτρέπει στα μέλη της να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα σε έναν επιλεγμένο αγώνα και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη σε μια σειρά αυξημένων αποδόσεων. Η σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας ισχύει για τον αγώνα του πορτογαλικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Πάκος Φερέιρα και Μπράγκα και οι παίχτες θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στην αγορά του 1Χ2.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Πάκος Φερέιρα και Μπράγκα και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών.

 

Πάκος Φερέιρα - Μπράγκα με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet, η οποία να θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος,  συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον αγώνα ανάμεσα σε Πάκος Φερέιρα και Μπράγκα. Αναλυτικότερα, οι παίχτες έχουν διορία έως την έναρξη του αγώνα (αφού τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά), προκειμένου να στοιχηματίσουν στο 1Χ2. Τα στοιχήματά τους μπορούν να είναι είτε μονά είτε παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Ωστόσο, είναι βασική προϋπόθεση το να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Με αυτόν τον τρόπο και μόνο, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Πάκος Φερέιρα και Μπράγκα έχουν αυξηθεί τρεις αποδόσεις, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Πρόκειται για τις αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 και οι οποίες έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 4.21 για νίκη της Πάκος Φερέιρα, 3.66 για ισοπαλία και 2.04 για νίκη της Μπράγκα. Οι αποδόσεις αυτές είναι που θα αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν στο έπακρο τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία