Σημαντική συνεργασία με το ασιατικό ποδόσφαιρο εξασφάλισε η Sportradar

Η Sportradar, μία από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής στατιστικών και εποπτείας στοιχηματικών απατών στον κόσμο, ανακοίνωσε πως θα συνεργάζεται στο εξής με την AFC, την Ασιατική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Η νέα συνεργασία ξεκινά το 2021 και θα διαρκέσει τουλάχιστον έως το 2028.

Χάρη στη συμφωνία που πέτυχε η Sportradar, θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να διανέμει τα επίσημα δεδομένα και στατιστικά των αγώνων του ασιατικού ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα θα αποκτήσει το δικαίωμα ζωντανών μεταδόσεων των κορυφαίων αγώνων. Τέλος, η Sportradar θα αναλάβει να προστατέψει την ακεραιότητα του ασιατικού ποδοσφαίρου, μέσω των τεχνολογιών της.

 

Τι περιλαμβάνει η νέα συνεργασία της Sportradar;

Η νέα συνεργασία ανάμεσα σε Sportradar και AFC θα διαρκέσει τουλάχιστον 7 χρόνια και θα δώσει στην πρώτη πρόσβαση σε όλα τα επίσημα δεδομένα των αγώνων ποδοσφαίρου των κορυφαίων ασιατικών διοργανώσεων. Η Sportradar θα μπορεί να διανέμει στατιστικά, αποτελέσματα και δεδομένα στις στοιχηματικές ιστοσελίδες με τις οποίες συνεργάζεται, αλλά και να τους προσφέρει ζωντανές μεταδόσεις μέσω live streaming των κορυφαίων αγώνων.

Χάρη στη νέα συμφωνία, λοιπόν, τα μέλη των στοιχηματικών ιστοσελίδων που συνεργάζονται με την Sportradar θα μπορούν να βλέπουν επίσημα στατιστικά και να παρακολουθούν ζωντανές μεταδόσεις, κάτι που είναι εξαιρετικά χρήσιμο, ειδικά στον τομέα του live στοιχήματος.

Η Sportradar, τέλος, θα αναλάβει και την προστασία της ακεραιότητας του ασιατικού ποδοσφαίρου. Η εταιρεία, άλλωστε, είναι γνωστή για τις κορυφαίες τεχνολογίας που έχει αναπτύξει στον τομέα εποπτείας των αγώνων και του εντοπισμού ύποπτων στοιχηματικών συμπεριφορών. Χάρη σε αυτές τις τεχνολογίες, η Sportradar θα μπορεί να εντοπίζει αγώνες που ενδεχομένως έχουν χειραγωγηθεί και θα ειδοποιεί τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες έρευνες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.