Συναλλαγές μέσω Paypal στη Ladbrokes

Η Ladbrokes πρόσθεσε μια ακόμη μέθοδο συναλλαγών στην ιστοσελίδα του online στοιχήματος (και του καζίνο και του πόκερ room της). Πρόκειται για το δημοφιλές e-wallet Paypal, το οποίο επιτρέπει στα μέλη της εταιρείας του online στοιχήματος να πραγματοποιούν εύκολα και με ασφάλεια τις καταθέσεις και τις αναλήψεις. Το Paypal, εξάλλου, αποτελεί το δημοφιλέστερο e-wallet, καθώς το προτιμούν ιστοσελίδες κολοσσοί, όπως το ebay.

 

Ήδη, η συγκεκριμένη μέθοδος είναι διαθέσιμη στα μέλη της Ladbrokes και μπορούν να πραγματοποιούν τις συναλλαγές στον online λογαριασμό τους, όχι μόνο μέσω του υπολογιστή τους, αλλά και μέσω του κινητού τους.

H Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες του Ηνωμένου Βασιλείου και ξεχωρίζει για την ποικιλία της σε αθλήματα ,στοιχηματικές αγορές αλλά και παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.