Από το πρακτορείο στο κινητό: Νέο app στοιχήματος στην Αγγλία

Οι Άγγλοι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να μεταφέρουν τα στοιχήματα που τοποθετούν σε πρακτορεία των στοιχηματικών εταιρειών στο κινητό τους και από εκεί να τα ελέγχουν ή να τα αλλάζουν. Το νέο app θα λανσαριστεί σύντομα από την θυγατρική BGT της κορυφαίας εταιρείας σχεδιασμού λογισμικού Playtech.

Το νέο app ονομάζεται BetTracker και θα είναι σύντομα διαθέσιμο για κινητά Android και iPhone. Οι παίχτες θα μπορούν να τα κατεβάζουν στα app stores των δύο εταιρειών.

 

Νέες δυνατότητες

Οι παίχτες που θα κατεβάζουν το BetTracker στο κινητό τους θα είναι σε θέση, αφού τοποθετήσουν ένα στοίχημα σε κάποιο πρακτορείο στην Αγγλία ή στην Ιρλανδία, να το μεταφέρουν στο κινητό τους. Εκεί θα μπορούν να βλέπουν την εξέλιξή του και να ειδοποιούνται για το αν κερδίσει ή χάσει. Παράλληλα, θα μπορούν ακόμη και να προχωρήσουν σε cash out στοιχήματος, αν το επιθυμούν.

Αυτό που κάνει ουσιαστικά το app είναι να συνδέει τους παίχτες με την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Playtech, στην οποία συνδέονται τα ηλεκτρονικά μηχανήματα που χρησιμοποιούν τα περισσότερα πρακτορεία στοιχήματος σε Αγγλία και Ιρλανδία. Έτσι, οι παίχτες θα έχουν πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων τους, ακόμη κι όταν έχουν φύγει από το πρακτορείο.

 

“Μεταμόρφωση της εμπειρίας στοιχηματισμού”

Σύμφωνα με τον John Petit, διευθυντή της Playtech BGT, “το BetTracker αποτελεί ένα πρωτοποριακό προϊόν που θα προσφέρει ανάπτυξη στον τομέα λιανικής, θα βελτιώσει την εμπειρία των παιχτών και θα αυξήσει τα κέρδη στις εταιρίες στοιχημάτων. Κατανοούμε πως κάποιοι παίχτες του στοιχήματος θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους και δεν επιθυμούν να ανοίγουν online λογαριασμούς και πως κάποιοι άλλοι προτιμούν το κλίμα που προσφέρει το πρακτορείο της γειτονιάς τους. Η λύση που προτείνουμε φροντίζει και για τις δύο κατηγορίες, φέρνοντας την τεχνολογία που θεωρούμε δεδομένη στο online στοιχήμα και στα πρακτορεία του στοιχήματος. Η Playtech BGT συνεχίζει να προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα στον χώρο των πρακτορείων και ανυπομονούμε να δούμε το BetTracker να μεταμορφώνει στην στοιχηματική εμπειρία των παιχτών, σε πρακτορεία σε ολόκληρη τη χώρα”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.