Βwin Euroleague Fantasy Challenge: Τώρα και στο κινητό

Η εταιρία στοιχημάτων Bwin διεξάγει εδώ και καιρό ένα social παιχνίδι, με το όνομα Euroleague Fantasy Challenge, το οποίο επιτρέπει στους παίχτες να συμμετέχουν σε μια εικονική διοργάνωση της Euroleague στο μπάσκετ, μέσω του υπολογιστή τους. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει αποδειχθεί αρκετά δημοφιλές και έχει χαρίσει δεκάδες πλούσια δώρα στους συμμετέχοντες.

 

Η Bwin, λοιπόν, αποφάσισε να λανσάρει το Euroleague Fantasy Challenge και σε έκδοση για κινητό, ώστε οι παίχτες να το έχουν πάντοτε μαζί τους. Το μόνο που θα έχουν να κάνουν είναι να επισκεφτούν το App Store της Apple ή το Google Play και να κατεβάσουν την έκδοση που είναι συμβατή με το κινητό τους.

 

Το Euroleague Fantasy Challenge προσφέρει στους παίχτες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους ομάδες (έως και 15) και να συμμετέχουν στην εικονική διοργάνωση. Κάθε εβδομάδα, μπορούν να πραγματοποιούν έως και τρεις μεταγραφές - παράλληλα, μπορούν να περιμένουν τα playoff ή τις ενδιάμεσες φάσεις της διοργάνωσης, για να πραγματοποιήσουν περισσότερες.

 

Σε κάθε αγωνιστική της Euroleague, οι ομάδες των παιχτών θα αγωνίζονται και θα διεκδικούν πόντους με τη νίκη τους. Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να συμμετέχουν σε ιδιωτικά τουρνουά με τους φίλους τους και να συγκεντρώνουν κι εκεί πόντους. Οι συγκεκριμένοι, μάλιστα, μπορούν να τους ανταμείψουν με πλούσια δώρα σε κάθε αγωνιστική, καθώς οι κορυφαίοι θα μοιράζονται βραβεία και μετρητά. Ο μεγάλος νικητής, τέλος, θα ταξιδέψει στον τελικό της πραγματικής Euroleague και θα βρεθεί στο παρκέ με τους παίχτες της ομάδας που κατέκτησε το τρόπαιο και θα πανηγυρίσει μαζί τους.

 

Το Βwin Euroleague Fantasy Challenge, λοιπόν, προσφέρει στους παίχτες όχι μόνο διασκέδαση και την ευκαιρία να αναπτύξουν τις στρατηγικές τους στο μπάσκετ, αλλά και πλούσια δώρα. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κατεβάσουν το νέο app (το οποίο θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε App Store και Google Play) και να ξεκινήσουν το παιχνίδι, όπου κι αν βρίσκονται.

Μια πολύ έξυπνη νέα υπηρεσία της Mybet η οποία είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων με τεράστια γκάμα στοιχημάτων,αθλημάτων και παιχνιδιών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.