Επίσημος διανομέας στατιστικών του γαλλικού μπάσκετ η Sportradar

Η Sportradar, μία από τις κορυφαίες εταιρείες συλλογής και διανομής δεδομένων, στατιστικών και εικόνων στον κόσμο, προχώρησε σε μια νέα συμφωνία, που αυξάνει ακόμα περισσότερο την γκάμα των προϊόντων που προσφέρει στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, με τις οποίες συνεργάζεται. Συγκεκριμένα, η Sportradar θα είναι στο εξής ο επίσημος συνεργάτης διανομής στατιστικών του κορυφαίου γαλλικού πρωταθλήματος μπάσκετ LNB (Ligue Nationale De Basket).

Σημαντικό ρόλο στη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα παίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Synergy Sports, την οποία εξαγόρασε πρόσφατα η Sportradar. Η νέα συμφωνία, μάλιστα, είναι η πρώτη που ανακοινώνει η Sportradar μετά την εξαγορά της Synergy.

 

H νέα συνεργασία της Sportradar με το γαλλικό μπάσκετ

Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας, η Sportradar θα συλλέγει και θα διανέμει τα δεδομένα και τα στατιστικά των αγώνων μπάσκετ του LNB, παρέχοντάς τα στις στοιχηματικές ιστοσελίδες και σε άλλους ενδιαφερόμενους φορείς. Χάρη στα στατιστικά που θα εξασφαλίζουν οι στοιχηματικές, θα μπορούν να προσφέρουν περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού και αποτελεσματικότερες υπηρεσίες, ειδικά στο live στοίχημα.

Παράλληλα, η Sportradar θα αναλάβει και το ρόλο της διαφύλαξης της ακεραιότητας του LNB. Συγκεκριμένα, η εταιρεία θα χρησιμοποιεί το λογισμικό UFDS, προκειμένου να ελέγχει όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και να ενημερώνει τους αρμόδιους σε περιπτώσεις που εντοπίζει ύποπτες συμπεριφορές, οι οποίες μπορούν να κρύβουν χειραγώγηση ή στοιχηματική απάτη.

Χάρη στη νέα συμφωνία, λοιπόν, το γαλλικό μπάσκετ θα αποκτήσει σημαντικότερη θέση στις προτιμήσεις των παιχτών του στοιχήματος ανά τον κόσμο, αφού θα έχουν περισσότερες δυνατότητες στοιχηματισμού. Παράλληλα, όμως, η ακεραιότητα του πρωταθλήματος θα θωρακιστεί ακόμα περισσότερο, χάρη στις πρωτοβουλίες και τα κορυφαία τεχνολογικά μέσα της Sportradar για την προστασία του.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.