Ενισχύει την ασφάλεια και προστασία των μελών της η ιστοσελίδα στοιχήματος Pinnacle

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Pinnacle ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία της δίνει τα κατάλληλα εργαλεία, προκειμένου να ενισχύσει τα επίπεδα ασφαλείας και προστασίας των μελών της. Η Pinnacle συνεργάζεται πλέον την εταιρεία Sumsub, η οποία θα της παρέχει μια σειρά από εργαλεία στους τομείς της ταυτοποίησης στοιχείων και της ενίσχυσης του υπεύθυνου στοιχηματισμού, μεταξύ άλλων.

Η εν λόγω συνεργασία θα ενισχύσει σημαντικά την ιστοσελίδα στοιχήματος της Pinnacle, αφού οι υπεύθυνοι θα αποκτήσουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την ταυτότητα και τις συνήθειες των μελών της, κάτι που θα τους δώσει τη δυνατότητα να τα προστατεύουν αποτελεσματικότερα, ειδικά αν αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

 

Τα νέα εργαλεία της Pinnacle

Χάρη στη συνεργασία της με την Sumsub, η Pinnacle θα αποκτήσει πρωτίστως βελτιωμένες υπηρεσίες στον τομέα KYC (Know Your Customer). Οι παίχτες θα μπορούν να ταυτοποιούν τα στοιχεία του λογαριασμού τους ευκολότερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια, προκειμένου να αποφεύγονται φαινόμενα ξεπλύματος μαύρου χρήματος, στοιχηματισμού από ανηλίκους και άλλα. Επιπλέον, θα μπορούν να συνδέονται στους λογαριασμούς τους και με εναλλακτικούς τρόπους, όπως η αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος.

Παράλληλα, τα νέα εργαλεία της Sumsub θα δημιουργούν μια βάση δεδομένων για κάθε παίχτη, στην οποία θα υπολογίζονται μεταξύ άλλων και τα μέγιστα ποσά που θα μπορεί να ξοδέψει. Χάρη σε αυτή την πληροφορία, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας θα μπορούν να εντοπίζουν ευκολότερα παίχτες που έχουν παρασυρθεί και που ξοδεύουν περισσότερα από όσα μπορούν να αντέξουν. Παράλληλα, ευκολότερος θα είναι και ο εντοπισμός όσων παιχτών αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Τα νέα εργαλεία της Pinnacle, τέλος, δε θα βοηθήσουν μόνο τους παίχτες, αλλά και την ίδια την στοιχηματική ιστοσελίδα. Χάρη σε αυτά, άλλωστε, θα μπορεί να αποκτήσει άδεια νόμιμης λειτουργίας, ακόμη και σε αγορές που ρυθμίζονται από εξαιρετικά αυστηρά μέτρα στους συγκεκριμένους τομείς.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.