Συναλλαγές στη mobile πλατφόρμα στοιχήματος της BetFred μέσω Skrill

Η εταιρία στοιχημάτων BetFred ανακοίνωσε πως προχωρά σε συνεργασία με το γνωστό e-wallet Skrill (πρώην Moneybookers) και πως σύντομα οι παίχτες του online στοιχήματος που παίζουν μέσω του κινητού τους θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους (καταθέσεις και αναλήψεις) και μέσω του Skrill από το κινητό τους.

 

Η συμφωνία που σύναψαν οι δύο εταιρείες προβλέπει τη σύνδεση της ιστοσελίδας του mobile στοιχήματος  με την υπηρεσία της Skrill για τα κινητά. Πρόκειται για την πλατφόρμα m-payment που έχει βασιστεί στην τεχνολογία HTML5 και υποστηρίζεται από όλα τα δημοφιλή λειτουργικά των κινητών νέας γενιάς. Η συγκεκριμένη υπηρεσία, μάλιστα, προσφέρει και την επιλογή 1-Tap, η οποία απλοποιεί σε τεράστιο βαθμό τη διαδικασία συναλλαγών μέσω του Skrill.

 

Αναλυτικότερα, τα μέλη της BetFred που θέλουν να πραγματοποιήσουν μια συναλλαγή από το κινητό τους δεν έχουν παρά να επιλέξουν τη μέθοδο του Skrill και να συνδεθούν με αυτό. Φυσικά, απαιτείται να έχουν ήδη λογαριασμό στο e-wallet και να το έχουν συνδέσει με την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα ή με κάποια άλλη πηγή χρημάτων. Έπειτα, μπορούν να επιλέξουν το ποσό που επιθυμούν να καταθέσουν ή να σηκώσουν από το λογαριασμό τους στη BetFred και η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί άμεσα.

 

Όσον αφορά στην υπηρεσία 1-Τap, αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε φορά, εκτός από την πρώτη, κατά την οποία ο παίχτης θα συμπληρώσει τα στοιχεία του. Μόλις τα συμπληρώσει, μπορεί να επιλέξει το 1-Tap για μελλοντική χρήση. Τις υπόλοιπες φορές, λοιπόν, που θα συνδεθεί με το e-wallet μέσω της ιστοσελίδας της BetFred θα μπορεί να προχωρά στις συναλλαγές του με μία μόνο κίνηση, χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώνει ξανά τα στοιχεία του ή να εκτελεί λεπτομερώς τη συναλλαγή.

 

Χάρη στη συνεργασία των δύο εταιρειών, λοιπόν, τα μέλη της BetFred που στοιχηματίζουν από το κινητό τους έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να πραγματοποιούν ασφαλείς συναλλαγές μέσω του κινητού τους, αλλά και να απλοποιήσουν σε τρομερό βαθμό την όλη διαδικασία.

Η BetFred είναι από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρίες στοιχημάτων στον κόσμο,στην Ελλάδα δεν διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.