Νέα επιτυχία για την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Pinnacle

Η στοιχηματική εταιρεία Pinnacle ανακοίνωσε πως προχώρησε στη μεγαλύτερη συμφωνία της μέχρι σήμερα, αφού συμφώνησε να παραχωρήσει την ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα της για eSports στην δανική εταιρεία Danske Spil. Η Danske Spilk θα προσφέρει στο εξής επιπλέον δυνατότητες στοιχηματισμού σε eSports, μέσω της πλατφόρμας που έχει σχεδιάσει και παραχωρήσει η Pinnacle.

Θυμίζουμε ότι η Pinnacle σχεδίασε πριν δύο χρόνια μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για στοιχηματισμό στα eSports, με σκοπό να την παραχωρεί στις ενδιαφερόμενες εταιρείες στοιχήματος. Δεδομένου ότι η Pinnacle είναι πιθανόν η κορυφαία εταιρεία στοιχήματος στον τομέα των eSports, η πλατφόρμα της είναι εξαιρετική και η Danske Spil θα ενισχύσει σημαντικά τις υπηρεσίες της στον συγκεκριμένο τομέα.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που η Danske Spil είναι κρατική και διατηρεί το μονοπώλιο στην αγορά στοιχήματος της Δανίας, η επιτυχία της Pinnacle είναι ακόμα μεγαλύτερη.

 

Μεγάλη κερδισμένη η Pinnacle

Ολόκληρο το πρώτο εξάμηνο του 2020 ήταν αρκετά δύσκολο για τις εταιρείες στοιχήματος (είτε στον επίγειο είτε στον online τομέα), εξαιτίας της πανδημίας και των lockdown που επέφερε. Τα έσοδα των στοιχηματικών μειώθηκαν σημαντικά, αφού ακόμα και οι αθλητικές διοργανώσεις διακόπηκαν για μερικούς μήνες. Μέσα στο lockdown, όμως, κατηγορίες στοιχημάτων όπως αυτά στα eSports γνώρισαν πρωτοφανή άνθιση, την οποία πλέον αναζητούν να εκμεταλλευτούν οι στοιχηματικές εταιρείες ανά τον κόσμο.

Αυτός ακριβώς είναι και ο σκοπός της Danske Spil, η οποία έκανε την καλύτερη επιλογή, προχωρώντας σε συμφωνία με την Pinnacle. Η συγκεκριμένη, άλλωστε, όχι μόνο είναι μία από τις πρώτες που προσέφεραν στοιχήματα στα eSports, αλλά έχει μία από τις μεγαλύτερες γκάμες επιλογών στον συγκεκριμένο τομέα. Και το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την ηλεκτρονική πλατφόρμα που σχεδίασε το 2018

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.