Λογισμικό εθελοντικού αποκλεισμού στις ΗΠΑ προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet έγινε η πρώτη νόμιμη ιστοσελίδα στην αγορά των ΗΠΑ που προσφέρει στα μέλη της ένα εργαλείο εθελοντικού αποκλεισμού. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα, που δραστηριοποιείται και στις ΗΠΑ, μέσω της ιδιοκτήτριας εταιρείας Kindred, έγινε η πρώτη ιστοσελίδα που προσφέρει το ειδικό λογισμικό της Gamban, που δίνει στους παίχτες τη δυνατότητα να μπλοκάρουν ιστοσελίδες και apps τυχερών παιχνιδιών στις συσκευές της επιλογής τους.

Η Kindred συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τη Gamban, η οποία έχει αναπτύξει το συγκεκριμένο λογισμικό, που χρησιμοποιείται ήδη σε αγορές της Ευρώπης και της Αυστραλίας. Ωστόσο, το συγκεκριμένο θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στις ΗΠΑ, όπου προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη εναλλακτική.

 

Η νέα υπηρεσία της Unibet στους Αμερικανούς παίχτες

Τα μέλη και οι επισκέπτες της στοιχηματικής ιστοσελίδας της Unibet στις ΗΠΑ θα μπορούν να κατεβάζουν και να εγκαθιστούν το λογισμικό της Gamban στις συσκευές της επιλογής τους (υπολογιστές, κινητά και tablets). Έπειτα, θα μπορούν να επιλέγουν τον εθελοντικό αποκλεισμό τους από κάθε ιστοσελίδα ή app τυχερών παιχνιδιών, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή μόνιμα.

Ουσιαστικά, αυτό που κάνει η Unibet είναι πολύ πιο σημαντικό από το να προσφέρει μια ακόμα πρωτότυπη υπηρεσία. Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, οι αρμόδιοι έχουν δημιουργήσει εθνικά προγράμματα εθελοντικού αποκλεισμού, μέσω των οποίων μπορούν να προστατευθούν όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο. Οι παίχτες αυτοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, προκειμένου να συμπεριληφθεί το όνομά τους σε μια λίστα και να αποκλειστούν από όλες τις υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών.

Ωστόσο, στις ΗΠΑ δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόγραμμα. Η μόνη λύση που έχουν αυτή τη στιγμή οι Αμερικανοί παίχτες που θέλουν να προστατευθούν εξίσου αποτελεσματικά με τους Ευρωπαίους είναι να κατεβάσουν το λογισμικό της Gamban από την ιστοσελίδα της Unibet και να το ενεργοποιήσουν, προκειμένου να μπλοκάρουν τις ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.