Διαθέσιμη υπηρεσία cash out στην στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet

Όσο οι παίχτες του στοιχήματος έκαναν τις διακοπές τους, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet συνέχιζαν να δουλεύουν σε βελτιώσεις στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα. Οι υπερωρίες τους απέδωσαν, καθώς η Mybet δίνει πλέον εδώ και λίγο καιρό τη δυνατότητα στα μέλη της να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων τους και να τα κλείνουν ακόμη και πριν τη διευθέτησή τους, αν το επιθυμούν.

Η εν λόγω υπηρεσία είναι γνωστή στους περισσότερους παίχτες του στοιχήματος, καθώς αν και δεν ήταν διαθέσιμη έως πρόσφατα στην στοιχηματική εταιρεία Mybet, παρέχεται στα μέλη αρκετών ιστοσελίδων στοιχήματος. Πρόκειται, βέβαια, για την υπηρεσία cash out.

 

Cash out στα στοιχήματα της Mybet

Η συγκεκριμένη υπηρεσία δίνει στους παίχτες τη δυνατότητα να κλείσουν πρόωρα τα στοιχήματά τους, πριν τη λήξη ενός αγώνα ή την επαλήθευση ενός γεγονότος και να μειώσουν το ρίσκο – αποφεύγοντας, μάλιστα, και ανατροπές στα τελευταία λεπτά. Χάρη σε αυτή, ένα στοίχημα μπορεί να κλείσει με την εντολή του παίχτη και να αποφέρει μειωμένα κέρδη ή να προκαλέσει μικρότερες ζημίες στον λογαριασμό του.

Στην στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet, το cash out προσφέρεται σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου και τένις, είτε για στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξή τους είτε για στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος.

 

Η διαδικασία cash out ενός στοιχήματος

Οι επιλογές που έχουν οι παίχτες, όσον αφορά στους διαθέσιμους αγώνες της Mybet, είναι πολλές και μπορούν να τις εντοπίσουν κοιτώντας κάθε αγώνα στο πρόγραμμα της στοιχηματικής ιστοσελίδας – οι αγώνες που προσφέρουν cash out έχουν ένα μικρό κίτρινο τρίγωνο στο πάνω αριστερό μέρος. Αντίστοιχα, οι αγορές που υποστηρίζουν το cash out συνοδεύονται από έναν κίτρινο κύκλο με το γράμμα C.

Εφόσον τοποθετήσουν το στοίχημά τους, οι παίχτες θα μπορούν να βλέπουν στο δελτίο τους και την τρέχουσα αξία του cash out, η οποία επηρεάζεται από τις αποδόσεις εκείνης της στιγμής και τις πιθανότητες επαλήθευσης της πρόβλεψής τους. Για παράδειγμα, ένα στοίχημα που κερδίζει εκείνη τη στιγμή θα υπόσχεται μεγαλύτερο ποσό από ένα που δε μοιάζει πιθανό να κερδίσει.

 

Μειωμένο ρίσκο και πρόωρα κέρδη

Χάρη στη νέα υπηρεσία της εταιρείας στοιχημάτων Mybet, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να μειώσουν σημαντικά το ρίσκο στοιχηματισμού, πραγματοποιώντας cash out την κατάλληλη στιγμή. Επιπλέον, μπορούν να μεταφέρουν τα έως τότε κέρδη τους στον λογαριασμό τους, τη στιγμή που οι ίδιοι κρίνουν καταλληλότερη.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.