Βελτιώνει τις υπηρεσίες της στα eSports η εταιρεία στοιχημάτων Pinnacle

Η εταιρεία στοιχημάτων Pinnacle εξασφάλισε μία ακόμη πολύτιμη συνεργασία, η οποία θα της επιτρέψει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα του στοιχήματος στα eSports. Η νέα συνεργασία εξασφαλίζει στην Pinnacle (και, φυσικά, στα μέλη της) ένα πλήθος από δεδομένα, αποτελέσματα και στατιστικά για τα κορυφαία τουρνουά eSports ανά τον κόσμο.

Η Pinnacle, άλλωστε, είναι πρωτοπόρος στον συγκεκριμένο τομέα και επιπλέον προσφέρει ήδη κορυφαίες υπηρεσίες σε όσους προτιμούν να στοιχηματίζουν στα eSports. Και, χάρη στη νέα συνεργασία, αυτές οι υπηρεσίες θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.

 

Η νέα συνεργασία της Pinnacle

Η στοιχηματική εταιρεία Pinnacle ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία διανομής δεδομένων και στατιστικών GameScorekeeper. H δανική εταιρεία θα τροφοδοτεί στο εξής την στοιχηματική ιστοσελίδα της Pinnacle με ένα πλήθος δεδομένων για τους αγώνες στα δημοφιλέστερα eSports, όπως το CS:GO και το Dota2, μεταξύ άλλων.

Τα δεδομένα αυτά θα φανούν εξαιρετικά πολύτιμα σε όσους παίχτες στοιχηματίζουν live στα eSports. Φυσικά, η Pinnacle προσφέρει αυτή τη δυνατότητα και πλέον οι παίχτες θα μπορούν να πραγματοποιούν τις προβλέψεις τους βασισμένοι στα νέα δεδομένα και να διεκδικούν με μεγαλύτερες αξιώσεις μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Η νέα συνεργασία της Pinnacle, τέλος, την καθιερώνει ακόμη πιο εμφατικά στην κορυφή των στοιχηματικών υπηρεσιών στα eSports. Η εταιρεία στοιχήματος προσφέρει επιλογές στοιχηματισμού σε κάθε άθλημα, ωστόσο, τα eSports ξεχωρίζουν στην ιστοσελίδα της, χάρη στη βαρύτητα που τους έχει δώσει. Και οι βελτιωμένες υπηρεσίες που θα προσφέρει στο εξής θα την απομακρύνουν ακόμη περισσότερο από τους ανταγωνιστές της που έχουν βλέψεις για την κορυφή.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη